ALIG pár perce jelentették be! HATALMAS és visszafordíthatatlan változás jön mától hazánkban! ERRE jobb, ha mindenki felkészül: - Mutatjuk a részleteket!


Szépen, fokozatosan lesz egyre kellemesebb az idő a héten, szerdán már 22 Celsius-fok is előfordulhat, számottevő csapadékra nem kell számítanunk. Az arra érzékenyek figyeljenek, a nagy hőingás miatt keringési problémák léphetnek fel.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jövő hétre vonatkozó előrejelzése szerint a hét első napján a legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 6 és 0 Celsius-fok között, fagyzugokban néhol mínusz 10 Celsius-fok közelében várható. A legmagasabb hőmérséklet plusz 10 és 14 Celsius-fok között valószínű. Mint írják, kedden jellemzően derült lesz az ég, csapadék nem várható.
Helyenként élénk lesz a légmozgás. Szerdán és csütörtökön derült, napos, száraz idő várható. A hajnali órákban jellemzően mindkét nap mínusz 3 és plusz 3 Celsius-fok közötti értékek várhatók, de néhol pár fokkal hidegebb is lehet. A CSÚCSÉRTÉKEK SZERDÁN 17 ÉS 21, CSÜTÖRTÖKÖN 18 ÉS 22 CELSIUS-FOK KÖZÖTT ALAKULNAK. Pénteken és szombaton többnyire derült vagy gyengén felhős idő várható csapadék nélkül. Pénteken hajnalban mínusz 3 és plusz 5, szombaton 0 és plusz 6 fok, vasárnap mínusz 2 és plusz 7 Celsius-fok közötti értékek várhatók.
A csúcsértékek mindhárom napon 15 és 20 Celsius-fok között alakulnak – olvasható az előrejelzésben. Az orvosmeteorológiáról már az Időkép oldalán tájékozódhatunk. Közlésük szerint a fagyos reggeli órákban ismét felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi panaszok, valamint ingadozhat a vérnyomás. A nagy hőingás miatt egyeseknél keringési problémák léphetnek fel.

AKTUÁLIS:

Főoldal