JAJ NE! Megrázó dolog történik EZEKBEN a percekben KIJEVBEN! Megtörtént a LEGROSSZABB! Kijevből érkeztek FRISS képek! Az utolsót senkinek nem ajánljuk megtekintésre! CSAK ERŐS idegzetűeknek:


Oroszország támadást indított Ukrajna ellen csütörtökön hajnalban, a fővárosból, Kijevből és több ukrán nagyvárosból számoltak be helybeliek arról, hogy robbanásokat hallottak. Az UNIAN hírügynökség jelentése szerint legalább négy robbanás történt a kelet-ukrajnai Kramatorszkban, erőteljes robbanás volt a déli országrészben lévő Odesszában, továbbá a keleti országrészben Harkivban és az Azovi-tenger partján fekvő Bergyanszkban.
A nyugati országrészben Zsitomirból jelentettek robbanáskat. Közben a Donyec-medencei frontvonalon a szakadárok tüzérségi tűz alá vették az ukrán fegyveres erők állásait. Pár perccel ezelőtt pedig minden Kijevi lakost arra kértek, hogy keressenek fel egy földalatti menedékhelyet. Az oroszok folyamatosan veszik be Kijevet, már a földi páncélos hadosztály egy része is megindult. Az egész városban hallani a szirénákat: Rakéta maradványok a földön..
Már alig lehet tankolni, annyian állnak sorban
Kijev a támadás hajnalán..

Hosszú sorok kígyóznak a bankautomaták előtt

Mindenki menekül Kijevből. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal