BOTRÁNY: Kiderült KI miatt került válságba Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata! A rajongók teljesen kiakadtak! - Kőkemény a helyzet:


Menthető még? Megszólalt az ismerős, és komoly dolgokat mondott. Már egy hónapja, hogy nem kommunikál követőivel, rajongóival Csobot Adél. Sokan kíváncsiak arra, hogy mi ennek az oka, mint ahogy arra is, hogy végleg szakítottak vagy próbálják újra megmenteni a kapcsolatukat gyermekeinek édesapjával, Istenes Bencével? Háttérbe vonult most Csobot Adél:
Megkerestük mi is a gyönyörű énekesnőt, hogy mondja el, hogy van, hogy telnek a mindennapjai, hiszen sokan aggódnak érte, és drukkolnak nekik, hogy együtt maradjanak, hiszen olyan szép család ők együtt. Sajtósától sajnos azt a választ kaptuk, hogy köszöni szépen, hogy gondoltunk rá, de most nem szeretne nyilatkozni. – Nem csoda, hiszen összecsaptak a feje felett a hullámok. – meséli egy közös ismerősük. Mint ahogy azt korábban megírtuk, a családfő hosszú időre magára hagyta Adélt a gyerekekkel és egyedül nekivágott az El Caminonak.
– Szüksége volt rá, hogy töltődjön, hogy a fejében rendbe tegye a dolgokat. – folytatja az ismerős. Már hónapok óta nagyon kritikus időszakukat élik, de főleg Bence higgadtságának köszönhetően még nincs minden veszve. Ugyan Adél teljesen háttérbe vonult, de ennek is megvan az oka. Menthető Csobot Adél és Istenes Bence kapcsolata? A sztárműsorvezető a napokban azzal nyugtatta meg a rajongóikat, hogy egy kis videóban megmutatta, hogy a konyhájukban együtt főzőcskéznek párjával. Családjuk, ismerőseik is bíznak abban, hogy meg fogják tudni oldani a nehézségeket és együtt maradnak.
Azt, hogy elköltözött-e Bence és csak visszajár a közös otthonukba, nem erősítették meg, de nem is cáfolták. Ezért nagy a csend. Adélnak is most nagyon észnél kell lennie, hogy ezt jól tudja kezelni, főleg ő próbál változni. Nincs most kedve pózolni, jópofizni az oldalán, mert csak a családjára szeretne koncentrálni. Tudja, hogy talán ez az utolsó esély, hogy megmentsék ezt a kapcsolatot, főleg a két gyerekük miatt és azért is, mert igazából szeretik egymást, csak az elmúlt pár hónapban sokat veszekedtek. Ők egyébként egy olaszos temperamentumú család, de talán a fiatal anyuka is belátja, hogy túlérzékeny.
Bence korábban elmondta, hogy imádja ezt a nőt, de a hisztit egy bizonyos határon túl már nem viseli el. Más volt a helyzet, mikor áldott állapotban volt, tudta, hogy akkor a hormonok irányítanak, és mindent tolerált, de az elmúlt időszak sok volt neki. Persze, csak ők tudják, hogy mi zajlik köztük a négy fal között, de ismerőseik csak azt hallották, ha az énekesnő nem fogja vissza magát, akkor ennek nem lesz jó vége.

AKTUÁLIS:

Főoldal