ALIG pár perce érkezett! Ezrek özönlenek az ATM-ek felé emiatt a KÜLÖNLEGES BEJELENTÉS miatt! - Ön egyáltalán tud ERRŐL?!


Csányi Sándor legújabb befektetése miatt hitetlenkednek a szakemberek és félnek a nagy bankok. A magyar állampolgárok már több millió forintot szedtek össze otthonról ezen "vagyonosodási kiskapuk" kihasználásával - de ez törvényes? Csányi Sándor új titkos befektetéssel jelent meg, amely több száz embert tesz nagyon gazdaggá Magyarországon. Csányi Sándor, a magyar milliárdos, vállalkozó és emberbarát rámenős, szókimondó emberként szerzett magának hírnevet, aki nem bánja, ha őszintén kell beszélnie arról, hogy mivel keresi a pénzét.
A múlt héten szerepelt a Ma reggel műsorában, és bejelentett egy új "vagyonosodási kiskaput", amely segítségével 3-4 hónapon belül bárki milliomosossá válhat. Csányi sürgetett minden magyart, hogy éljen ezzel a csodálatos lehetőséggel, mielőtt a nagy bankok örökre megszüntetnék azt. A módszer eléggé biztosnak tűnik, mert az interjú után néhány perccel az OTP Bank felszólította a tévécsatornát, hogy állítsák le Csányi interjújának sugárzását - de már túl késő volt. Ez történt pontosan: A Ma reggel műsorvezetője Ábrahám Viola meghívta Csányit a műsorba, hogy megossza a vagyonának felhalmozása közben szerzett tippeket, és a magyar vállalkozó és emberbarát szinte bombát robbantott:
"Azt tett engem sikeressé, hogy mindig gyorsan és hezitálás nélkül ugrok bele az új lehetőségekbe, és most a legjövedelmezőbb befektetésem egy új, *Kereskedő* nevű automatikus kriptovaluta-kereskedő program. Ez az életemben látott legnagyobb lehetőség arra, hogy az ember gyorsan összegyűjtsön egy kisebb vagyont. Mindenkit bátorítok arra, hogy kipróbálja ezt a lehetőséget, mielőtt a bankok megszüntetnék." A Ma reggel műsorvezetője, Ábrahám Viola nem hitt a szemének, amikor Csányi kihúzta zsebéből a telefonját, és megmutatta a nézőknek, hogy mennyi pénzt keres ezzel az új pénzkereső programmal, amelyről most már mindenki beszél Magyarországon. A műsoridő letelt, mielőtt Csányi belemerülhetett volna a témába, ezért exkluzív interjút kaptunk magával a milliárdossal, hogy többet megtudhassunk erről a vitatott lehetőségről. MA REGGEL EXKLUZÍV CSÁNYI SÁNDORRAL:

"Lehet, hogy hallott már erről az új, BitIQ nevű kriptovaluta-befektetési platformról, amely Ausztrália, Ázsia és Észak-Amerika átlagos embereinek segít rövid idő alatt vagyonokat felhalmozni. Lehet, hogy Ön szkeptikus ezzel kapcsolatban, mivel túl szépnek hangzik, hogy igaz legyen." Csányi így folytatta:
“Megértem, mert ugyanezt gondoltam, amikor egy megbízható barátom mesélt nekem erről, de miután a saját szememmel is láttam, hogy mennyi pénzt keresett vele, nekem is ki kellett próbálnom. Örülök, hogy kipróbáltam, mert ez volt a legtöbb és legkönnyebben keresett pénzem valaha. Napi több tízezer forintról beszélek automata üzemmódban. Szó szerint ez a leggyorsabb módszer a pénzkereséshez. És nem fog sokáig tartani, ha egyre többen szereznek tudomást róla, vagy ha a bankok örökre megszüntetik a lehetőséget.” PONTOSAN MI IS AZ A BITIQ, ÉS HOGYAN MŰKÖDIK? A BitIQ mögött álló ötlet egyértelmű: Annak lehetővé tétele, hogy az átlagember pénzt keressen a kriptovaluták fellendülésével, amely továbbra is a 21. század legjövedelmezőbb befektetése, annak ellenére, amit a legtöbb ember gondol róla. Annak ellenére, hogy a Bitcoin ára visszaesett minden idők legmagasabb szintjéről ($60000 /Bitcoin), a kereskedők továbbra is jól keresnek vele. Miért? Mivel a Bitcoin mellett ezer más kriptovaluta is létezik, amelyekkel napi szinten hatalmas profitot realizálnak. Ezen kriptovaluták, hogy csak párat említsünk: a Ripple, az Ethereum, a Monero, a Zcash és a Ripple, és ezek továbbra is meghaladják a 10000%-os hozamot az átlagos magyar emberek számára.
A BitIQ lehetővé teszi a profitálást az összes kriptovalutából, még akkor is, ha a piac éppen gyengül. Mesterséges intelligenciát (AI) használ a hosszú és rövid távú eladások automatikus kezeléséhez, így éjjel-nappal pénzt kereshet, még alvás közben is. A BitIQ-t a valaha élt legokosabb technológiai ipari elmék támogatják. Richard Branson, Elon Musk és Bill Gates, csak hogy néhányat említsünk. Ezek a technológiai zsenik több milliárdos vállalatot építettek olyan összetett kérdések megoldására, mint például az online fizetések, a számítástechnika és a szállítás. Most a vagyoni egyenlőtlenségek globális problémájával foglalkoznak, mivel ezzel bárki - bármennyire is gazdagok vagy szegények - elegendő pénzt kereshet ahhoz, hogy boldog és teljes életet élhessen. A JÖVEDELMEZŐ PÉNZCSINÁLÓ TITOK, AMIRŐL A NAGY BANKOK NEM AKARJÁK, HOGY TUDJON. Csányi Sándor így folytatta, "Gazdaságilag nehéz időket élünk, és ez az a megoldás, amelyet az emberek már régóta vártak. A történelemben még soha nem volt ilyen csodálatos lehetőségünk, amit a hétköznapi emberek könnyen kihasználhatnak, hogy óriási vagyont halmozzanak fel ilyen rövid idő alatt. Vannak, akik vonakodnak kipróbálni, mert annyira más, mint amit megszokhattak. És ez azért van, mert a nagy bankok megpróbálják eltitkolni! A nagy bankok aktív propagandát alkalmaznak, és a kriptovalutákat és platformokat csalásnak nevezik, köztük a BitIQ-t is.
Miért? Attól tartanak, hogy vállalati nyereségük csökkenni fog, miután az ügyfeleik megtudják, hogyan tudnak maguktól hatalmas vagyonra szert tenni. Az igazság az, hogy a kriptovaluta életünk forradalma, és bárki, aki nem használja ki ezt a lehetőséget, az kimarad. Sokan hívtak már fel dühösen és fenyegetéseket is kaptam már a nagy pénzügyi vállalatoktól, mert felhívom az emberek figyelmét erre a technológiára. De ne is foglalkozzon velük. A magyarok már kezdik megismerni az igazságot, és csak idő kérdése, hogy egyre többen és többen megismerjék azt. Azért osztom ezt meg, mert több száz e-mailt kaptam emberektől, akik meg akarták köszönni, hogy megosztottam ezt a titkot. Kedvencem egy fiatalembertől jött, aki megvásárolta öccsének álmai autóját - egy Ferrari 488 Pistát a BitIQ segítségével keresett pénzből. Ez a platform valóban jobbá teszi mindenkinek az életét.”

AKTUÁLIS:

Főoldal