Egy magyar hentes kitalált: "Rákos húst is adunk el, senkit nem érdekel, hogy..." Döbbenetes szavai felrobbantották a magyar internetet:


Egy magyar hentes vallomása szerint kivágják a beteg, rákos részeket, a többit pedig feldolgozzák és eladják. Elárulta, mit veszünk meg a húspultból. A hentes, aki 30 évig dolgozott a húsüzemben, elárulta, hogy vegyi anyag, hormon és gyógyszer is kerül a húsokba, sőt néha rákos szövetet is találnak benne. Csak kivágjuk a rákos részt és eladjuk a húst.
Egy ember sem tudja, valójában, mi zajlik a húsüzemben. Senki ne képzelje, hogy egy beteg rész miatt kidobnak egy egész állatnyi húst”- mondta a Noizz.hu cikke szerint. Arról is beszélt, hogy szerinte senkit sem érdekel, hogy a többi rész, amin esetleg még nem látszik a betegség, rákos-e, vagy sem. Azt mondta, a boltokban és az éttermekben is vigyázni kell.
Szerinte minél olcsóbb egy hús, az annál gyanúsabb. A legrosszabbak a virslik, szalámik és egyéb darált hústermékek”- teszi hozzá a hentes. Nincsenek törvények arra vonatkozóan, hogy egy húsüzemnek vagy hentesnek tájékoztatnia kellene a vásárlót arról, ha a hús rákos szövetet tartalmazott”- írta az oldal.
Az Egyesült Államokban egyébként ennél is rosszabb a helyzet. A hot dog virslik, amelyek elvileg sertéshúsból készülnek, lóhúst tartalmaznak, sőt a hentes szerint ritka esetben még emberi DNS-t is. Kérjük adjátok tovább ezeket az információkat, mindannyiunk érdeke! Fotó: illusztráció Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal