Teljesen elszabadult a pokol a parlamentben!! Nekimentek Orbánnak! Tettlegességig fajult a dolog!! FIGYELJÉK Jakab Péter MIT tett! - Döbbenetes ami történt:


Teljesen elszabadult a pokol a parlamentben -Orbánnak nekimentek -Jakab Péter elmondta az igazságot,íme : Jakab Péter utána járt hogy valójában mennyit csökkent az árstopp miatt az élelmiszerek ára .facebookon közzétette tapasztalatát: Jakab Péter: Októberben drágábbak voltak a hatósági áras termékek, mint most! Orbán tegnap nagy bejelentést tett. Árstopot rendelt el 6 élelmiszernél, előírva, hogy ezeknek az árát vissza kell vinni a tavaly októberi szintre.
Hol itt az Orbán-trükk: Ott, hogy ezek a termékek októberben drágábbak voltak, mint most. Vagyis Orbán valójában drágulást jelentett be. Ma reggel elmentem a boltba, és megnéztem, mit jelent ez a valóságban. Kristálycukrot ma 255 forintért vettem. Októberben 261 forint volt. A liszt ma 159 forintba került. Októberben 203 forintba. A tejért ma 249 forintot fizettem. Októberben 286-ot kellett. A csirkemell kilója 1469 forintba került. Októberben 1600 forintba. Egyedül sertéscombot nem találtam olcsóbbat. Ma 1439 forintot kértek érte, októberben 20 forinttal kevesebbet.
Szóval ennyit a nagy árstopról. Orbán előre megy. Árakban. Időben hátra. Köszönjük a hatalmas segítséget így a Fidesz-kormány utolsó két hónapjára. Áprilistól az új nemzeti egységkormány minden alapvető élelmiszer áfáját csökkenteni fogja, garantálva azt is, hogy a kedvezmény ne az áruházak, hanem a vásárlók pénztárcáját gyarapítsa! Jólétet minden magyarnak! Egységben Magyarországért! A Jobbik elnöke szerint valójában drágulást jelentett be a miniszterelnök, mert októberben többe kerültek az érintett termékek, mint amennyiért ő kedden beszerezte azokat. Jakab Péter a Facebook-oldalán reagált arra, hogy Orbán Viktor szerdán bejelentette, hatósági áras lesz február elsejétől a kristálycukor, a liszt, a tej, a csirkemell, az étolaj és a sertéscomb.
Ezeknek az árát a tavaly októberi szintre kell visszavinni. A döntés körül egyelőre sok a kérdőjel, sokan viszont attól tartanak, hogy még inkább elszabadulhat az infláció, más termékek pedig még drágábbak lehetnek a jövőben. Jakab szerint az „Orbán-trükk” ott van, hogy a termékek októberben drágábbak voltak, mint most. Ő ugyanis elment csütörtök reggel a boltba, és megnézte, miért mennyit kell fizetni. Lisztet 159 forintért vett, miközben októberben 203 volt, tejet 249-ért, pedig három hónapja még 286-ot kértek érte. A csirkemell kilóját 1469-ért látta, miközben októberben 1600-ba került, míg a kristálycukorért most 255-öt fizetett, hat forinttal kevesebbet, mint októberben kellett volna.
Egyedül sertéscombot nem talált olcsóbbat, azért ma 1439 forintot kértek, míg októberben hússzal kevesebbet. A napraforgó-étolajról nem tett említést, az 2021 októberében literenként 713 forintba került. Az egyik csütörtöki fotóján viszont azt látjuk, hogy a hétszáz forintos, tescós napraforgó-étolajra vet egy pillantást. Érdemes megjegyezni, hogy a hasonló, saját márkás termékek általában olcsóbbak a többinél. November 16-án még arról posztolt Jakab, hogy 750 forintért vett egy liter étolajat, két-háromszáz forinttal többért, mint amennyit Németországban vagy Ausztriában fizetnek érte. Az akkor a kezében lévő termék viszont a márkásabb Vénusz étolaj volt. „Szóval ennyit a nagy árstopról. Orbán előre megy. Árakban. Időben hátra.
Köszönjük a hatalmas segítséget így a Fidesz-kormány utolsó két hónapjára. Áprilistól az új nemzeti egységkormány minden alapvető élelmiszer áfáját csökkenteni fogja, garantálva azt is, hogy a kedvezmény ne az áruházak, hanem a vásárlók pénztárcáját gyarapítsa!” - közölte a Jobbik elnöke. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal