Botrány Babicsek Bernát temetésén: Mindenki sírni kezdett, amikor meglátták, hogy mi történt..! Zokogva könnyek között kísérték utolsó útjára Babicsek Bernátot a szerettei.. (Megható helyszíni fotók!)


Megrendítő és szomorú januári délután: a solymári temetőben örök nyugalomra helyezték a január elsején tragikus körülmények között elhunyt Babicsek Bernát színészt és harmonikaművészt. A temetésen a családja, barátai, pályatársai búcsúztak tőle, akik még mindig nem tudják felfogni, hogy szeretett férfi már nincs többé. Hatalmas volt a tömeg a búcsúztatón színésztársai és zenész barátai elmentek utolsó útjára kísérni Babicsek Bernátot.
Harmónika szólt, a solymári temető pedig megtelt. A koporsójánál sorban álltak az emberek, hogy valamennyien egy szál virágot helyezzenek el rajta. Sajnos a temetést kishíján meg kellett szakítani, mert az egyik régebbi barátnője gyászában olyan súlyos pánikrohamott kapott, hogy a biztonsági embereknek ki kellett kisérni, majd mentőt hívni hozzá.
A szertartás pár perc megdöbbenés után azonban szerencsére tovább folytatódott. Alább tekinthetik meg a megható helyszíni fotókat a temetésről:

AKTUÁLIS:

Főoldal