Teljes döbbenet! Itt a VÉGE! Kiderült MIÉRT Válik Kulcsár Edina és Csuti! Sajnos gyomorforgató dolgok kerültek nyilvánosságra.. Szegény Edina.. EZT álmainkban sem gondoltuk volna:


Csuti az Instagramon tudatta követőivel, hogy hiába próbálkoztak Kulcsár Edinával rendbe hozni a házasságukat, az minden erőfeszítésük ellenére zátonyra futott. Csuti lesújtó hírt osztott meg az Instagramon: hiába tettek meg mindent, nem tudják együtt tovább folytatni, vége a házasságának Kulcsár Edinával. - Nem is tudom hol kezdjem… Egy évig küzdöttünk, de mivel mindenkettőnknek más a szeretet nyelve, így elengedtük egymás kezét…
Annyira szerettem volna, hogy működjön, ahogyan Edina is, és mindketten meg is tettünk mindent, hogy rendbehozzuk a házasságunkat, de sajnos nem ment, vége! Van egy örök közös célunk, hiszen itt a két fantasztikus gyermekünk és mindkettőnknek az a küldetése, hogy ők azt lássák, hogy összetartunk és, hogy szeretetteljes környezetet teremtsünk számukra. Edinával továbbra is segítjük egymást, dolgozunk együtt és neveljük a gyerekeket.
Próbáljuk feldolgozni ezt a nehéz helyzetet, ráadásul egy ideje már tart ez az állapot, így kérünk szépen mindenkit, hogy tegyetek ti is így és kíméljetek meg minket a rosszindulatú és ítélkező kommentektől. Kérjük a sajtó munkatársait, legyenek tekintettel a helyzetre, magánéleti témában nem kívánunk nyilatkozni! Köszönjük előre is a támogatásotokat! - írta Csuti az Instagramon. Az egész országot sokkolta a hír, amikor a sztárpár a Nyerő Páros elején kitálalt, így az ország megtudhatta, hogy nincs minden rendben a kapcsolatukkal.
Azért vállalták be a műsort is, hogy mindent megtegyenek a családjukért, megoldják a problémákat. Csuti posztjából most kiderült, még mindig küzdenek a házasságuk megmentéséért. Edina és Csuti szerelme 2016 óta tart, s két gyermekük is született, Medox és Nina. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal