Az éhenhaláshoz sem elég Nagy Feró nyugdíja! Kétszer is megnéztük az összeget, annyira hihetetlen, hogy valójában mennyit kap:


Ennyi pénzből kell megélnie: A TV-2 -nek nyilatkozott a magyar rock legenda. Több mint 40 éves pályafutás után döbbenetesen kevés a nyugdíja, gyakorlatilag semmire sem futja belőle.
"Ha nem lennék egy ismert ember, akkor mit csinálnék 32 ezer forintból?" A zenész 71 évesen is járja az országot a Beatricével, minden nagyobb fesztiválon ott vannak. A koncertbevételekből és a reklámszereplésekből tud csak megélni valahogy, és boldog, hogy még mindig dolgozhat, és kíváncsiak rá az emberek. A probléma ott van, hogy a rendszerváltás előtt a zenekarok azt sem tudhatták pontosan mennyit is ér egy-egy koncertjük.
Minden hazai fellépést csak az állami cég, az ORI szervezhetett. Ennek gazdasági részleteibe viszont nem engedtek nekik betekintést. A 90-es évek elején aztán az ORI és a külföldi koncerteket szervező Interkoncert is jogutód nélkül szűnt meg. A nyugdíjjárulékokat is tartalmazó nyilvántartások pedig tisztázatlan körülmények között eltűntek.

AKTUÁLIS:

Főoldal