Országos Gyász! Bekövetkezett a SZÖRNYŰ TRAGÉDIA! Isten veled drága Dzsesszika! Csak három év jutott neked, mert az édesapád.. Még leírni is nehéz, de EZ történt a pici lánnyal:


Anya elítéli exe enyhe ítéletét, miután halálra verte a kisgyermeket, amiért nem evett ebédet. A három éves Jessica mostohaapja Paul Marsh kezeitől halt meg, aki megverte a kisgyereket, miután az nem ette meg sonkás szendvicsét. A 27 éves férfi akinek a gondjaira bízták megverte Jessica-t, miközben az anyja egy műszakban helyettesítette beteg kolléganőjét.
Dühbe gurult, amikor Jessica, akinek összetett tanulási nehézségei voltak, nem volt hajlandó megenni egy sonkás szendvicset, miközben a futballeredményeket nézte. Hannah négygyermekes anyuka, azt mondta: „Csak megdöbbentem, hogy ilyen rövid börtönbüntetést kapott.
„11 évet kapott, de a valóságban csak hatot fog ülni, de lehet még annyit se. Egyszerűen undorító belegondolva, hogy mit művelt a kislányommal.
Hidegvérrel megölte, mert focit akart nézni a tévében. Soha nem lett volna szabad engednem neki a gyerekeim közelében, de bíztam benne. Rendkívül sebezhető volt, és ezt ő is tudta. Azt hittem biztonságban lesz mellette, de mekkorát tévedtem.” Marsh üzenetet küldött partnerének, hogy „azonnal menjen”, miután a nő alig pár órája volt a munkahelyén. Azt állította, hogy Jessica leesett a lépcsőn. Hannah szerint „egyáltalán nem tűnt úidegesnek”. Hannah ragaszkodott hozzá, hogy hívja a mentőket, és hazarohant, addigra már több mentő-egység is a helyszínre ért.
Jessicát helikopterrel szállították a londoni King’s College Kórházba, de két nappal később, karácsony estéjén belehalt a fejét ért sérülésekbe. Marsh-t bűnösnek találták emberölésben és gyermekkínzásban. Az elkeseredett anyuka, a kenti Sandgate-ből, azóta kampányba kezdett Marsh ítéletének felülvizsgálatáért. Azt mondta: „Petíciót indítok egy megfelelő büntetés kiszabására érdekében. Nem fogadom el, hogy a kapott ítélet megfelel a bűneinek, és nem nyugszom, amíg nem lesz igazság.”

AKTUÁLIS:

Főoldal