ALIG pár perce jött a szenzációs hír!!! Élő adásban egymás kezét fogva árulták el! Együtt van a TV2 két nagy sztárja:


„Az első perctől kezdve megvolt az összhang.” Mint már megírtuk, szerelmet nem, de barátságot nyert A Nagy Ő műsorában Lovas Annabella és Szalai Laura. A műsor tehát nem hozott sírig tartó szerelmet, de egyik lány sem búslakodott sokáig. Sőt! Mindketten kaptak valamit a műsortól, ami talán többet is ér annál, mint amiért versenybe szálltak: a két lány ugyanis egymást tartja a legnagyobb nyereménynek, amit a műsortól kaptak.
A Story magazin munkatársait Annabella otthonában fogadták, ahol először meséltek meglepő barátságuk történetéről, amit igazi kincsek tartanak. – A műsor után pár héttel kétszer is összefutottunk Annabellával. Egyszer az utcán, majd egy buliban. Utóbbi alkalommal már nem csak köszöntünk, hanem el is beszélgettünk. És bár nagyon más személyiségek vagyunk, tökéletesen megértjük egymást – kezdi Laura, aki a szakítás részleteit is megosztotta egykori vetélytársával. – Volt mit kibeszélnünk.
A kalandot, aminek a részesei voltunk, csak az értheti igazán, aki ott volt. Végül én is csalódtam, hiszen Dávid szakított velem, mégsem változtatnék semmin. Egyrészt boldog napokat éltem vele, másrészt ha nem én, akkor Annabella lett volna a befutó. Aki ellentétben velem, valószínűleg ma is padlón lenne Dávid rövid ideig tartó érzelmei miatt. – magyarázza Laura. – Igen, Laura az én szerencsehozó talizmánom. Megmentett egy hatalmas csalódástól. Egy hajszál választott el a szerelemtől, ez az érzés pedig nálam ritka – veszi át a szót Annabella, aki azt is elárulta, nagyon összekovácsolta Laurával az elmúlt időszak. Rengeteget találkoznak, gyakran járnak együtt vacsorázni, bulizni, szinte mindennap beszélnek telefonon.
A műsor utolsó adását is együtt néztük, akkor Laura itt is aludt. Sőt közös utazást is tervezünk, Thaiföldre készülünk, pár hét múlva indulunk. – Jó lenne, ha pár év múlva együtt babázhatnánk. Ha majd a családjainkkal együtt nyaralnánk, a gyerekeinket együtt vinnénk óvodába, iskolába… – tervezgeti a jövőt Annabella. A barátságukon kívül több pozitív hozadéka is volt a műsornak – árulták el ma reggel a Mokkában, ahol a magánéletükről is szó esett. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal