Most érkezett a fájdalmas hír! Összetört az ország! Rendkívüli közleményt adott ki a TV2! Nem bírta tovább, Öngyilkos lett a magyar tévésztár! Te is tudod ki Ő!


Öngyilkos akart lenni, ivott és nyugtatókat szedett az Éden Hotel volt szereplője. Sok vért vesztett, mentők vitték el, pszichiátriára került a magyar tévésztár "Több mint egy éve alkotunk párt a kedvesemmel, Rékával. Minden időnket együtt töltjük, nemrég pedig vettem egy házat Jászapátiban, ahová együtt költözünk be.
A két ünnep között Réka hazament Pécsre a családjához, és bántott, hogy én nem mehettem, nem kaptam meghívást. Egyedül voltam otthon, és még sosem töltöttünk ennyi időt külön. Nem értem el telefonon, aztán előjöttek a démonjaim, azt hittem, biztosan megcsal. Nem tagadom, elkezdtem inni, majd bevettem húsz-huszonöt szem erős nyugtatót, amelyek felkorbácsolták ezeket a félelmeket, és szinte már hallucináltam.
Dühös lettem, elkezdtem őrjöngeni, összetörtem a házban az összes tükröt, üveget, amelyek szétvágták a kezemet. Nagyon sok vért veszítettem, majd önkívületi állapotba kerültem" - nyilatkozta Mandula Ádám.
Egyetlen szerencséje az volt, hogy kihívták a mentőket és a rendőröket, így nem vérzett el. "Befeküdtem a kádba, várva, hogy vége legyen. De nem így lett".
Mondta a Blikknek az Éden Hotel és az Aranypart egykori sztárja, akit kórházba szállítottak, ahol miután ellátták sérüléseit, összevarrták sebeit, átvitték a pszichiátriára, ahonnan egy vizsgálat után kiengedték. Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal