Mi történik?? Újabb válás!? Berki és Mazsi már nem is beszélnek egymással..! Döbbenetes, MIÉRT futott zátonyra a házzaságuk, az egész ország felháborodott EZEN:


Mi történik? Újabb válás! Berki és Mazsi már nem is beszélnek egymással! Berki Krisztián és Mazsi várandósság alatt zátonyra futott a házasságuk. Berki Mazsinak és Krisztiánnak életük legboldogabb pillanatait kellene átélniük, hiszen nem rég jött világra első közös gyermekük.
Azonban mint december közepén kiderült házasságuk megmentésén dolgozik a sztárpár. Berki Mazsi a TV2 Mokkában mesélt a mélypontjukról, ahol azt is elmondta, hogyan kezdődött a nehéz időszak. „Inkább úgy éreztem, hogy egymás mellett élünk, és nem együtt élünk.
Ez nem csak a baba érkezésével volt, hanem azért azt tudni kell, hogy amikor egy házasság megromlik, vagy rosszabb lesz, akkor az egy hosszabb idő – és azt gondolom, hogy ugyanennyi kell, hogy rendbe is tegyük„ – magyarázta Mazsi, aki elmondta, hogy már az utóbbi időszakban nem is tudtak beszélgetni Krisztiánnal, de nagyon szeretik egymást, ezért is kérték szakember segítségét.
A szakértő hozzá tette, hogy egyáltalán nem egészséges, hogy a sztárpár ennyire nyilvánosság előtt éli a mindennapjait, és jelenleg azon is dolgoznak, hogy egy intim közeget hozzanak létre, ahol kizárják a külvilágot és a kommenteket. Forrás: tv2.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal