Itt a VÉGE! Jövő hétfőn (01.31.-től ) Itt a vége! Nem kell maszk, oltási igazolás! Megszűnik a koronavírus elleni védőoltásban nem részesült személyek korlátozása, amennyiben..


Itt a vége! Jövő hétfőn ( 01.31.-től ) megszűnik a koronavírus elleni védőoltásban nem részesült személyek korlátozása. Hétfőn véget ér a lockdown! (Ausztriában). Jövő hétfőn ( 01.31.-től ) megszűnik a koronavírus elleni védőoltásban nem részesült személyek korlátozása. Ezt Karl Nehammer kancellár (ÖVP) és Wolfgang Mückstein egészségügyi miniszter (zöldek) jelentette be ma a Minisztertanács előtt.
A világjárvány leküzdésére felállított GECKO bizottság szakértői már nem tartják ésszerűnek ezt az intézkedést, így az indoklás. Ennek az az oka, hogy nem áll fenn a kórházi intenzív terápiás kapacitások túlterhelésének veszélye.
Az oltatlanok elzárása „olyan intézkedés, amely miatt sokan panaszkodnak hetek óta, de egészségpolitikai okokból elkerülhetetlen volt” – mondta Nehammer. Most Geckóval együtt arra a következtetésre jutottak, hogy nem fenyeget az intenzív osztályok azonnali túlterhelése. CÍMLAPFOTÓ:ILLUSZTRÁCIÓ! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal