Orbán Viktor megmutatta az országnak, hogyan kell disznót vágni.. Lehet ám tanulni tőle..! FIGYELJÉK: (Videó!)


A koronavírusban elhalálozottak száma túllépte a negyvenezret az országban, Európában legelkeserítőbb halálozási adatokkal hazánk rendelkezik. Orbán Viktort ez azonban egyáltalán nem zavarja. Sőt! Azt gondolom, abban nincs vita, hogy nemzeti tragédiával ér fel, amikor egy városnyi ember hal meg, alig másfél év alatt egy vírusjárványnak köszönhetően.
Abban sincs vita, hogy ilyen esetekben az ország vezetőinek szolidaritást és együttérzést kellene mutatnia, ÉS NEM MULATÓS VIDEÓKAT POSZTOLNIA, azon örömködve, hogy a disznóvágáson mennyire van jól megperzselve a malac, mennyi pálinkát lehet inni, és milyen recept szerint tölti a hurkát Orbán Viktor. Pedig nagyon fontos lehetett Orbánnak a disznóvágás, mert öt poszt is született az eseményről, köztük egy videó is, melyen mostanra szokásosnak mondható fideszes mulatós nóta hallható.
Az pedig kimondottan mérgesítő része volt a videónak, amikor a pörzsölt malacra betűket kanyarítottak, igaz, most nem a SOROS szót használták, mint a pár évvel ezelőtti botrányban, de az áthalláshoz éppen elég volt. Hogy őszinték legyünk, nem nagyon érdekel bennünket, hogy Orbán Viktor tölt-e kolbászt, iszik-e fogó pálinkát, és sajátkezűleg terít-e le egy malacot ipponnal, vagy csak posztol róla. Amit elvárnánk, AZ EGY KICSIVEL TÖBB ALÁZAT ÉS EGYÜTTÉRZÉS AZ ELHUNYTAK FELÉ, hamár az ígéretével ellentétben nem tudott mindenkit meggyógyítani aki kórházba került. Ha nem hinné el, hogy miként mulat a tragédia árnyékában Orbán, itt megnézheti, és kommentelheti is a videót:
Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal