ALIG pár perce érkezett! ITT a szomorú igazság Csollány Szilveszter állítólagos halálával kapcsolatban: Sajnos kiderült, hogy..


Csollány Szilveszter halálhíre terjed a közösségi médiában. De ez nem igaz! A Promotions.hu egyik olvasója szombat délelőtt egy levelet küldött a szerkesztőségnek, amiben Csollány Szilveszter halálhíréről érdeklődött. A hölgy levelét változtatás nélkül közöljük. „Ma reggel meghalt Csollány Szilveszter? Semmilyen hírt nem találok erről, remélem csak álhír.
De ha álhír akkor száradjon le a keze annak, aki ilyet le mer írni!!! Mi is imádkozunk Csollány Szilveszterért és bízunk benne, hogy hamarosan jó híreket kapunk róla. Ezúton is sok erőt és pozitív energiát küldünk neki és az egész családjának. N. Józsefné Tapolcáról” Természetesen rögtön utánanéztünk, hogy a fenti levél írója hol olvashatott a felháborító álhírről, és találtunk egy posztot a Facebook-on, ami még december közepén lett közzétéve. A posztban egy hölgy azt írta, hogy „Ha jól olvastam, "ELMENT" CSOLLÁNY SZILVESZTER MA REGGEL!”
A bejegyzés alatt sokan kérdezték, hogy a posztoló honnan szedte a hamis információt, de senkinek sem adott választ. Mint kiderült, N. Józsefnéhez is ez a poszt jutott el szombaton. Csollány Szilveszter már több, mint egy hónapja van lélegeztetőgépen, és az egész ország imádkozik azért, hogy az olimpikon mihamarabb felgyógyuljon. Legutóbb a Magyar Torna Szövetség elnöke így nyilatkozott Szilveszterről: „Aggódunk érte. Sajnos, a felesége nem kommunikál a külvilággal, így mi sem tudunk semmi újat Szilasról.
Figyeljük a híreket és nagyon szurkolunk neki, hogy az élete legfontosabb versenyszámában megint ő jöjjön ki győztesen. Sajnos úgy tűnik, itt már itt már csak két válasz lehet, hogy elvesztette a csatát vagy nem”. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal