Most érkezett a hír! Szörnyű tragédia! Borzalmas balesetben elhunyt a 27 éves Viktória.. A gyönyörű és ismert modell. A kiérkező mentősök könnyek között mesélték el, hogy MI okozta a fiatal lány halálát:


Most érkezett a hír! Szörnyű tragédia! Autóbalesetben elhunyt Viktória a gyönyörű ismert modell. A nagy sebességű vezetésről ismert, népszerű ukrán focifeleség halt meg egy horrorbalesetben Odessza közelében. A 27 éves Viktoria Dancsenko egykori modell férje, Oleh Dancsenko Mercedesének volánjánál ült, amikor nekiütközött egy KIA Ceratónak, majd egy teherautónak és az autópálya ütközőkorlátjának.
A nő a helyszínen meghalt, a holttestét a mentőszolgálatnak kellett kivágnia a megrongálódott roncsból – közölte a rendőrség.

Oleh Dancsenko ukrán labdarúgó a képen feleségével, Viktoria Dancsenkóval. Az élelmiszer-, divat- és utazási influencer Viktoria arról volt ismert, hogy olyan videókat tett közzé, amelyeken a megengedett sebesség felett vezet, és megszegi a közlekedési szabályokat.A Kijevi Nemzeti Kereskedelmi és Gazdaságtudományi Egyetemen szerzett pszichológusi diplomát. Férje nem kommentálta a balesetet, de részvétét fejezte ki közösségi oldalán. A pár 2020-ban házasodott össze, amikor védő férje Oroszországban, a Rubin Kazan csapatában játszott.
A rendőrség közleménye szerint 15 órakor a kijevi autópályán egy KIA Cerato balra kanyarodva nekiütközött egy felé haladó Mercedesnek. „A Mercedes vezetője… a helyszínen belehalt sérüléseibe.” nHárom másik jármű is érintett a balesetben. Viktoria korábban egy másik ukrán sztárral, a 27 éves Vladlen Jurcsenkóval járt, aki korábban a Bayer Leverkusenhez tartozott, aki nemrégiben csatlakozott vissza ugyanahhoz a klubhoz, Zorya Luhansk-val. Viktoria Dancsenko férje Mercedesét vezette a baleset idején

AKTUÁLIS:

Főoldal