MA REGGEL derült ki: Pápai Joci sajnos gyógyíthatatlan beteg! ITT a szomorú diagnózis! Nagyon kemény időszak vár most rá! Kitartást Joci! Küldjünk neki egy imát, szüksége lesz rá!


Kendőzetlenül mesélt a démonjairól Pápai Joci: hét éve küzd súlyos betegséggel – Csak most derült ki, hogy a koronavíruson is átesett. Kiderült, hogy Pápai Joci is megküzdött a koronavírussal, azonban azt senki sem gondolta volna, hogy az énekes gyógyulását nehezítette a tény, hogy pánikbetegséggel és hipochondriával küzd.
Az énekes őszintén elárulta, hogy a pánikbetegsége nagyjából hét éve tart és sajnos egyszer a Nicsak, kivagyok? műsorában is előjött. "Volt egy adás, amelyben nagyon nem éreztem jól magam, pánikroham tört rám, és kivert a víz, de amikor egy új maszk jelent meg a színpadon, szerencsére kizökkentett ebből az állapotból" - mesélte Joci a Borsnak, de közben hozzátette, hogy alapjáraton a betegség ellenére egy életvidám embernek tartja magát és a forgatásokat is nagyon élvezte.
Az énekes elárulta, hogy a betegsége először egy autópályán tört rá, amikor egy óriási dugóban rekedt egy baleset miatt. "Sajnos nem egyszeri, ez olyan hét éve tart… Először egy autópályán lettem rosszul. Baleset volt, óriási fennforgás, kamionok cikáztak. Akkor éreztem először, hogy hevesebben ver a szívem, kapkodom a levegőt, félek, izzadok, szorongok. Azóta rendszeresen előjön, de igyekszem pozitív gondolatokkal átvészelni, és lenyugtat­ni magam.
Gyógyszer szóba sem jöhet, mert mindehhez hipochondria is párosul, szóval ak­kor lenne igazán nagy baj, ha valamit be ké­ne vennem…"- nyilatkozta a zenész a lapnak. Joci elmesélte, hogy a betegségeivel együtt nehéz volt számára a koronavírus-fertőzés leküzdése, pedig számára csak egy tesztelésen derült ki, hogy pozitív az egész családja, így a december végét a feleségével és a gyerekeivel karanténban töltötte. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal