Teljes DÖBBENET! Újabb sztárpár válik! Tönkrement Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága? Mindenki elsírta magát, mikor kiderült, hogy MI és KI vetett véget a kapcsolatuknak:


A januárt elnézve eddig nagyon úgy tűnik, hogy 2022 a nagy szakítások éve lesz. Ha a pletykák igazak, akkor egy újabb sztárpár kapcsolata is véget érhet. A Blikknek a páros több közeli ismerőse is arról számolt be, hogy Tápai Szabina és Kucsera Gábor hullámzó kapcsolata többször került már mélypontra.
Ezért az álompár úgy döntött, külön folytatják. „Tavaly nyáron jelentkeztek a problémák, dolgoztak rajta, de nem tudták megoldani. Gábor már korábban elköltözött a Veresegyházán található közös házból, bár van, hogy valamiért ott kell lennie. Noha nem egy harmadik fél miatt mentek szét, de nem kizárt, hogy valamelyikükre azóta már rátalált a szerelem is” – mesélte el a lapnak a pár egyik ismerőse.
Egy másik közeli barátjuk állítólag úgy fogalmazott, ő is úgy tudja, hogy különváltak az útjaik. A Blikk megkereste az érintetteket, akik viszont tagadták, hogy elváltak volna. „Másfél éve hoztunk egy döntést, hogy nem adunk közös interjút, és a közösségi oldalainkon sem posztolunk közös képeket, a gyerekeket sem mutatjuk. Éljük szépen az életünket, és együtt vagyunk” – mondta Kucsera Gábor. Forrás: Blikk

AKTUÁLIS:

Főoldal