Egy nyugdíjas néni üzent Kulcsár Edinának: "A mi időnkbe ha elromlott valami, megjavítottuk, nem eldobtuk.. A nő szégyenbe került, ha kiderült.." - Igaza van a néninek?!


Egy nyugdíjas néni, akinek már bizonyára remek élettapasztalata lehet a 80 év alatt, amióta él, megírt egy rövid levelet Kulcsár Edinának.. " Kedves " Edina, már a csapból is Te meg az új repper pasid folyik, ezért csak szeretnék pár szót szólni..
Nem ismerjük, hogy milyen volt a kapcsolatod Csutival, de azért, az hogy 2 gyereket vállaltatok, az jelent bizonyára valamit.. ennek ellenére, te elcsábultál egy nagyképű reppernek, aki számára csak a felszínes dolgok száímtanak, mint a pillanatnyi siker, és pénz. Ezek szerinted igazi értékek? Balázsnak is igaza volt, amikor elmondta, hogy azt se tudod, merre vagy fejjel előre.
A mi időnkbe ha elromlott valami, megjavítottuk, nem eldobtuk..A mi időnkbe a nő szégyenbe került, ha kiderült, hogy még férjes asszony volt, amikor már más férfi karjaiba volt. Rólad ez a hír terjed. Eddig egy szépségkirálynő voltál, most meg lettél az aki. Megérte? " Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal