Ma 2 éve halt meg Gesztesi Károly.. A sírjánál jártunk, és EZT a feliratot találtuk.. Még most is könnyezünk a látottaktól..! Valaki fogta magát és EZT tette a sírjával:


Ma 2 éve halt meg Gesztesi.. Ma a sírjánál jártunk, EZT a feliratot találtuk.. Elkészült Gesztesi Károly síremléke. A tavaly elhunyt népszerű színész rajongói régóta várták, mikor készül el a sírkő, amelyet a héten avattak fel a budakalászi temetőben. A kő a Blikk információi szerint a legnemesebb gránitból készült, barna és fekete színekben pompázik.
Nem hivalkodó, mégis méltó Gesztesi színészi nagyságához. A feliratra a színész nevét és születésének, illetve halálának évszámát írták rá, alá pedig egy arany színű bibliai idézetet vésték. Megelevenít minket két nap múlva, a harmadik napon feltámaszt bennünket és élni fogunk ő előtte! – olvasható a sírhelyen. Gesztesi családja kézzel írt üzenetet hagyott a sír mellett a rajongóknak:
„Új a sírkő, kérlek, 06.27-ig ne helyezz rá semmit”. Az üzenetet mindenki tiszteletben tartotta, eddig senki sem rakott sem virágot, sem mécsest a sírra.

AKTUÁLIS:

Főoldal