ALIG pár perce érkezett! Országos botrány! EZ menthette volna meg Homonnay Gergely életét! EZÉRT halt Szörnyű halált az író! ÍGY elkerülhető lett volna..!


A római sajtó beszámolója szerint Homonnayra a klub vezetői találtak rá, - meztelenül - aki ekkor még életben volt, s bár azonnal segítséget kértek, a mentők már nem tudták újraéleszteni. A portál azt írja, az író halálát valószínűleg szívleállás okozta. Az orvosok egyékbként erőszakra utaló nyomokat nem találtak a holttesten, így az kizárható, hogy a férfi támadás áldozata lett, azonban a felmerülő kérdéseket a boncolás fogja tisztázni majd.
Homonnay személyes tárgyai közül viszont kábítószernek minősülő anyagok kerültek elő, amik nem kizárt, hogy összefüggésbe hozhatók a halálával. Mint írják feltehetően kokaint és ghb-t találtak nála,írja blikk.hu Ahogy az Ózban a gonosz boszorkány halálát várták, úgy várom Orbánét is, és pezsgőt fogok bontani, ha megdöglik - írja Facebook-oldalán Homonnay Gergely, vette észre a Mandiner.
Homonnay Gergely, a DK-közeli aktivista-blogger (személyes profilját 30 ezren követik a Facebookon, míg az Erzsi for President néven futó oldalát több mint 80 ezren) Facebook-bejegyzésben osztotta meg gondolatait a járványkezelésről és Orbán Viktorról. Ebben így fogalmaz:
"A poloskát is wc-papírba csomagolva dobtam ki nyáron az ablakon, de ahogy az Ozban a gonosz boszorkány halálát várták, úgy várom Orbánét is, és pezsgőt fogok bontani, ha megdöglik. Mert emberek élete szárad a lelkén."

Homonnay - a DK kommunikációjával összhangban - legutóbb arról értekezett, hogy a muszlimok nem jelentenek fenyegetést Magyarországra. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal