Alig pár perce érkezett a megrázó hír! Fáradt és lázas volt, orvoshoz ment: Kiderült, hogy leukémiás Schobert.. - Nagyon NAGY a BAJ! MOST KELL IMÁDKOZNI érte, mert annyira súlyos, hogy..


Szinte a véletlenen múlott, hogy kiderült a fiatal magyar nő betegsége: hétköznapi tünetekkel ment orvoshoz, ahol kiderült: leukémiás. Rubint Réka volt munkatársa súlyos beteg, Réka most neki kér segítséget a Facebookon. Rubint Réka így ír a történtekről: "Drága Alakreform Családom! Egy számomra nagyon megrázó eset ügyében szeretném a segítségeteket kérni.
Kövesdi Annát (immáron Tower-Kövesdi Anna) biztosan sokan ismeritek, egy ideig a munkámat segítette az Alakreform csapatban. Másfél hete fáradtság, láz, valamint a lábán megjelent véraláfutások miatt orvoshoz ment. A laborvizsgálatot követően este 9-kor hívták telefonon, hogy egy órán belül érjen be a kórházba, vigyen kórházi csomagot magával, mert aggasztóak lettek a laboreredményei. A kórházba érve közölték vele a legrosszabb hírt:
Leukémia. Állapotának stabilizálása után légimentővel a denveri kórházba szállították, szerencsére egy speciális orvoscsapat gyógyítja Annát. Anna júliusban költözött ki Durangoba (Colorado), Amerikába, hogy összeházasodjon szerelmével és új életet kezdjenek. Nem ilyen életre számítottak... 3 évre a kórház közelébe kell költözniük, eddigi durangoi otthonukat, munkájukat elhagyva, hogy a 3 évig tartó kemoterápiás kezelésre Anna vissza tudjon járni a kórházba. Egyelőre az életéért küzd, még hetekig tartó kórházi kezelés vár rá.
Anna csodálatra méltóan pozitív, de régi életük elhagyása és a több száz millió forintra rúgó orvosi kezelés miatt szüksége lenne támogatásra." Aki megteheti és szeretné, az ide kattintva elérhető az angol nyelvű poszt végén a "Donate now" narancssárga kockára kattintva tudja megtenni. Anna gyógyulását ezen az Instagram-oldalon lehet követni. "Drága Anna, Veled vagyunk!" - zárta a kéréséről szóló posztot Rubint Réka. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal