ALIG pár perce érkezett a hír! Orbán Viktor ismét meglépte, OLYAT tett nemrég, amit még miniszterelnök nem..!! Magyarok millióit érintő csodás hírt jelentett be!


A miniszterelnök szerint az élelmiszerárak egyre magasabbak, lépni kellett, ez magyarok millióit érinti. Hat termék esetében, a kristálycukor, búzafinomliszt, napraforgó-ételolaj, sertéscomb, csirkemell és a 2,8 százalékos tehéntej esetében beavatkozunk az árak alakulásába.
Ez azt jelenti, hogy ennek a hat terméknek az árát vissza kell vinni arra a szintre, ahol tavaly október 15-én állt – kezdte szerda délutáni, rendkívüli bejelentését Orbán Viktor a Facebookon. A kormányfő szerint a beavatkozásnak minden üzletben meg kell történnie, hogy február 1-jétől már ezen az áron lehessen megvásárolni a felsorolt termékeket.
A bejelentésben Orbán hozzátette, hogy egész Európában nőnek az árak az energiárak emelkedése miatt. Magyarország azonban – mondta a kormányfő – védi a családokat, majd rátért a benzinár-növekedés megfékezésére és a jelzáloghitelekre vonatkozó kamatstopra. Blikk.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal