1 PERCE ÉRKEZETT: SÚLYOS baleset! Közel 10 km-es a torlódás az M5-ös autópályán, forgalmat megállították, nincs átjutás. TRAGIKUS, ami történt:


Lezárták az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalát Örkénynél, miután a 48-as kilométernél egy teherautó és egy személygépkocsi ütközött – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtök reggel a police.hu oldalon. A balesetben kettő ember súlyosan megsérült – írták. Felhívták a figyelmet, hogy a torlódás már most több kilométeres, a rendőrök az újhartyáni kihajtónál terelik le a sztrádáról a járműveket.
A katasztrófavédelem azt írta, a kisteherautóba ketten beszorultak, őket a dabasi hivatásos tűzoltók mentették ki. A jármű rakománya az úttestre szóródott. Lajosmizsén, az 5-ös főúton két személyautó ütközött össze. A 69-es km-nél félpályán halad a forgalom. Az M3-as autópályán a főváros felé vezető oldalon a 30-as km közelében egy személygépkocsi árokba hajtott, a kapaszkodó sávot lezárták.
Az M4-es autóúton a Nagykereki határátkelő közelében, Berettyóújfalu felé a 240-es km-nél egy műszaki hibás kamion vesztegel a külső és leálló sávon. Határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: http://www.police.hu A rendőrség közleményében arra kéri a közlekedőket, hogy a figyelmeztető előrejelzést vegyék komolyan, és a szokásosnál óvatosabban közlekedjenek a ködfoltos területeken, ahol a tájékozódás nagyobb odafigyelést igényel.
A köd különösen a lakott területen kívüli útszakaszokon lehet veszélyes, ahol a páraréteg olykor átláthatatlan, a járművezető nem tudhatja, milyen akadályok jelennek meg előtte, és a közvilágítás sem segíti a haladást.

AKTUÁLIS:

Főoldal