Országos BOTRÁNY! HATALMAS szégyen volt a Kóbor János megemlékezés az RTL Klubon! Tényleg EZT érdemelte szegény Kóbor?! ITT a Videó: - Nézd meg, amíg le nem törlik!


A zenészlegenda emléke előtt akartak tisztelegni, ám botrányba fulladt a megemlékezés, derül ki a Tények beszámolójából. Kóbor Jánost egy ország gyászolja. Az Omega együttessel elért sikereivel beírta magát a történelembe, dalszövegei rengeteg ember emlékezetében élnek kitörölhetetlenül, egyvalakinek azonban sikerült elrontania a zenekar legismertebb slágerét, ezáltal kínos szenvedésbe fordult át a megemlékezés.
Gáspár Laci szombaton az RTL Klub élő adásában járatta le magát, és ezzel együtt a műsort is, amelyben "Mentorként" tevékenykedik, ugyanis a „Gyöngyhajú lányból" „Zöldhajú lányt" kreált. A megemlékezésnek szánt néhány perc igazi iskolás zavarba ejtő toporgásba ment át. A ledfal szétnyílt, és érkezett a négy "Mentor", deMINTHA AZ OSZTÁLY LEGROSSZABB TANULÓIT ÁLLÍTOTTÁK VOLNA SORBA AZÉRT, HOGY ERŐLTESSÉK MEG MAGUKAT EGY KICSIT.
Az erőltetett komolyságot szinte tapintani lehetett a levegőben, egyikük sem tudta, pontosan mi lenne a feladata. Az előadást Gáspár Laci indította, aki mintha 5 perccel a színpadra lépés előtt akarta volna bemagolni azt a dalszöveget, amiről nem túlzás azt állítani, hogySZINTE AZ EGÉSZ ORSZÁG KÍVÜLRŐL FÚJJA.A botrányba keveredett Mentornak úgy néz ki, nem sikerült megugrania ezt a feladatot, így lett a "Gyöngyhajú lányból" "Zöldhajú lány", a méltóságteljes megemlékezésből pedig szégyenteljes kínlódás. Figyeljék a videót:

AKTUÁLIS:

Főoldal