Szebeni István kegyetlenül beleszállt az emberekbe: "Csollány Szilveszter haldoklik, gyalázat ami.." FIGYELJÉK mit mondott: - IGAZA VAN?!


Szebeni István sem tűrte tovább szó nélkül azt a mocskolódó kommentáradatot, amit Csollány Szilveszter kap. Hosszú bejegyzésben reagált ezekre. Csollány Szilveszterért egy ország aggódik. Az olimpiai bajnok lélegeztetőgépen küzd az életéért, a legutóbbi információk szerint állapota válságos. Most Szebeni István is megszólalt az ügyben, ugyanis nem tűri tovább a rosszindulatú kommenteket Szilveszterrel kapcsolatban.
„Ember embernek farkasa. Csollány Szilveszter az életéért küzd. Elképedve olvasom az állapotáról szóló cikkek alatt születő kommenteket. Gyalázat”- kezdte bejegyzésében Szebeni, majd így folytatta: „Hogy lehetünk ilyen aljasak? Az Élet szent.
Egyszerűen nehéz szavakat találni, hogy egyeseknek sikerült beleülniük a saját bűzös mocsarukba, és abból böfögve kiokádni magukból a saját gonoszságuk minden mocskát. Miközben egy ember szinte haldoklik. Gyomorforgató.”

AKTUÁLIS:

Főoldal