MEGRENDÍTŐ friss hírek jöttek a lélegeztetőgépen lévő Csollány Szilveszterről! KIDERÜLT az IGAZSÁG! Sajnos EZÉRT került kórházba.. Elkövetett egy hatalmas hibát... Sokan bántják szegényt EZÉRT:


Az egész ország ledöbbent, amikor megtudta, hogy olimpiai bajnokunk, Csollány Szilveszter lélegeztetőgépen fekszik és az állapota kritikus. A Magyar Nemzet egy interjú miatt kereste fel telefonon a sportolót november 23-án, aki egészségi állapotára hivatkozva egy hét türelmi időt kért. A Magyar Nemzet azt írja:
Csollány a következő megkeresésre már csak sms-ben reagált, november 29-én azt üzente a lapnak, hogy továbbra sem tud nyilatkozni, mert kórházba került. A későbbi megkeresésre már nem válaszolt a sportoló, hétfő délután pedig arról értesült a lap, hogy Csollány Szilveszter kórházba került súlyos állapota miatt.
A Magyar Nemzet információi szerint a sportolót először Sopronban kezelték, majd Budapestre szállították. Csollány Szilveszter korábban többször is oltásszkeptikus posztokat osztott meg a közösségi oldalán. A megosztott posztok egy részében a koronavírus elleni vakcinák beadását emberkisérletnek titulálják, továbbá veszélyesnek bélyegzik az oltóanyagokat, a maszkhasználatot pedig feleslegesnek.
Nagyon sajnáljuk, hogy olimpikonunk az oltásellenesek táborát erősítette és nem adatta be magának a vakcinát. Az utóbbi időben azonban egyre jobban beigazolódik az a tény, hogy az oltatlanok vannak a legnagyobb veszélyben és hogy a vírus elleni védekezés egyetlen hatásos fegyvere csak a védőoltás. Mielőbbi gyógyulást kívánunk Szilveszter!

AKTUÁLIS:

Főoldal