A súlyos beteg Zalatnay Cini sírva vallotta be élő adásban: "Ennyire kevés nyugdíjat kapok, EZ az összeg még az éhen halásomhoz is kevés, hiszen.." Kétszer is megnéztük az összeget, annyira hihetetlen:


Isteni sugallatra kezdett el tartalékolni az énekesnő. Képtelen kijönni nyugdíjából és abból a kis zenei támogatásból, amit kap Zalatnay Sarolta. Kétszer is megnéztük az összeget, annyira hihetetlen:
Az énekesnő nyugdíja mindössze 63.000 forint, lánya támogatása nélkül nem tudná fenntartani magát. “Tavaly több mint száz fellépésem volt, és valami isteni sugallattól vezérelve ebből tartalékoltam. Mintha a gondviselő ösztökélt volna: „tegyél félre!” Pedig idénre is volt sok meghívásom.
A raktárkoncert is nagyon jól jött, persze nemcsak nekem. Tizenhárom zenészemmel örültünk neki. Havi 40 ezer forintos támogatást kapok a Music Hungary Szövetségtől, ami a 63 ezer forintos nyugdíjammal is maximum a túléléshez lenne elég” – nyilatkozta a Blikknek az énekesnő.
Bár 1966 óta énekel, a nyugdíjjárulékát 1989-től számítják, így 23 éve kiesett a nyugdíjjogosultságból. Bár nehezen viseli, hogy a jelenlegi helyzet miatt nem koncertezhet, nagyon örül annak, hogy lánya, Niki hazatért Angliából. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal