Már 10 éve küzd ezzel a SÚLYOS betegségével Ramóna, segítségre vár! Több mint Szomorú, ami a kislánnyal történt a minap.. Édesanyja nem kér tőlünk mást, csak azt hogy...


A betegsége élete végéig el fogja kísérni, folyamatos kezelést és odafigyelést igényel, mert kezeletlenül a halálát is okozhatja. Ramóna 2011.06.21-én jött a világra a 27-dik héten 600 grammal. Vizsgálatok alapján kiderült, hogy örökletes anaémiája van, ami annyit foglal magába, hogy a vörösvérsejtje kevesebb, mint a fehérvérsejtje. Ez egy vészes vérszegénység, ezért kettő hetente vérre van szüksége, ami eléggé megerőltető számára.
Amikor csökken a vére, végtagfájdalmai vannak, és nagyon legyengül. A betegsége élete végéig el fogja kísérni, folyamatos kezelést és odafigyelést igényel, mert kezeletlenül a halálát is okozhatja. Az életére és a családunk életére is nagyon rossz hatással van ez a betegség. Nekünk, a családnak nagyon rossz látnunk, amikor romlik az állapota, a kislányomnak pedig a folytonos tűszúrások, végtag fájdalmak, a legyengült állapot miatt nehéz minden nap. 2021.03.03-tól kezdve Ramóna a növekedésre és a hízásra minden nap injekciót kap. 2021 októberében védőoltásokra volt szükség, hogy megtudják műteni, a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány segítségével sikerült megkapnia, így október 28-án megvalósult a lépeltávolítás.
Nagyon kockázatos beavatkozás volt és nagyon megviselte kislányomat és az egész családot. Még jelenleg is fájlalja a lábát, ball oldalánál a műtéti terület fájdalmas, csipője dagadt, mert ott is vágták és varrat is volt. A műtét miatt szükséges minden hónapban védőoltás, ami elég költséges és nem kapunk rá támogatást! Ramóna mellett van még 3 kiskorú gyermekem, akiket egyedül nevelek és nem kapunk annyi ellátást, ami elég lenne élelmiszerre, iskoláztatásra, óvodáztatásra és még emellett minden olyan dologra, ami szükséges Ramóna fejlődésére orvoslására.
Nagyon nehéz időszakon vagyunk túl és nem tudjuk, mi jön még, kórházba való eljutás és ott tartózkodás is nagyon sokba van és az anyagi kiadásaink jelentősen megnőttek a betegsége miatt, védőoltásokért mivel fizetni kell, ez tovább növelte nehéz helyzetünket, ezért szeretnénk kérni, támogassák Ramóna gyógyulását! Hálásan köszönünk minden segítséget! (Édesanyja levele, 2021.11.24.) RAMÓNÁT ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI. A pontos támogatási lehetőségek IDE kattintva találhatóak!
Az átutalt összeget célzott adományként kezeli a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány, és az adományozott teljes összeget az önök által támogatott családhoz továbbítjuk! Kérünk minden jószívű embert, ossza meg ezt a bejegyzést, így több emberhez tud eljutni a kis Ramóna súlyos helyzete és a lehetőség, hogy még többen tudjanak segíteni rajta! KÖSZÖNJÜK A CSALÁD TÁMOGATÁSÁT! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal