Ma amíg aludtál megváltozott a törvény! EZ AZ IGAZI NAGY DURRANÁS! DECEMBER 13 án azaz a mai nap olyan JÖN Magyarországon, ami még SOHA de SOHA NEM VOLT! És igen, sokan fel fogtok háborodni rajta!! Maga Orbán Viktor jelentette be, alig pár órája a hírt - BÁTOR LÉPÉS VOLT!


Most érkezett: előrehozták a gyerekvakcina startját az EU-ban. A tervezettnél egy héttel korábban, már december 13-án elkezdik kiszállítani az Európai Unióban a német BioNTech és az amerikai Pfizer együttműködésével az 5-11 éves korosztálynak az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) okozta betegség (Covid-19) ellen kifejlesztett védőoltást – közölte szerdán a német szövetségi egészségügyi miniszter,írja a blikk.hu.
Jens Spahn Twitter-bejegyzésében azt írta: „Sikerült elérnünk, hogy az 5-11 éves gyerekek számára az oltóanyagot egy héttel korábban szállítják az egész EU-ban, erről a gyártó biztosított minket”.
Ez a világjárvány közepette jó hír, és „fontos a szülőknek és a gyerekeknek, akik meg akarják védeni magukat” – írta a miniszter.

AKTUÁLIS:

Főoldal