KIDERÜLT a fájó igazság! ÚJ fejlemények derültek ki! Ezért halt meg Kóbor János! Sorra háborodnak fel az emberek, miután megtudták EZT:


Kóbor János már 2020 nyarán, először a Blikknek mondta el egy videós interjúban, hogy bár elhiszi, hogy van vírus, mégis jobban bízik saját szervezete védekező képességében, mint az oltásban. A sajtóhírek szerint Kóbor János nem oltotta be magát, és ez lehetett az oka amiért meghalt? Dr. Novák Hunor orvos most felvállalta a népszerűtlenséget azért, hogy a tragikus esemény járványügyi tanulságaira felhívja a figyelmet.
Így ír nyilvános Facebook-oldalán: “COVID vs Erős az immunrendszerem = 1 : 0 Kóbor János tragikus halála kapcsán a média nagy része szemérmesen hallgat. Pedig a hallgatás újabb emberek halálához vezethet, orvosként pedig az emberi élet védelmére esküdtem fel, ezért elvégzem én a “piszkos”, kellemetlen és hálátlan munkát.
Ha posztom hatására csak egy ember is beoltja magát, eggyel kevesebb ember fog meghalni és eggyel kevesebb család fog gyászolni, már megérte.

AKTUÁLIS:

Főoldal