Botrány Kóbor János temetésén: Mindenki sírni kezdett, amikor meglátták, hogy hova temetik.. Zokogva könnyek között kísérték utolsó útjára Kóbor Jánost a szerettei.. (Megható helyszíni fotók!)


Péntek este vettek végső búcsút Kóbor Jánostól a budapesti Szent István Bazilikában. Az Omega együttes frontembere december 6-án hunyt el 78 éves korában, koronavírus-fertőzés kiváltotta szövődményekben. A gyászmisét Mohos Gábor Esztergom-Budapesti segédpüspök celebrálta, és részt vett rajta több közszereplő is, köztük Bayer Zsolt és Semjén Zsolt és Németh Szilárd,, valamint zenészek is, mint Pataky Attila és Nagy Feró.
A Blikk beszámolója szerint elsőként Frenreisz Károly mondott beszédet, aki többek között felidézte, hogy Mecky vonzó stílusával, bátran kísérletező hozzáállásával repítette a legnagyobbak közé az Omegát. Őt az Omega rajongói klub vezetője, Gazdag László váltotta, aki elmesélt több személyes történetet is Kóborral kapcsolatban, és megemlítette, hogy a zenésznek a családja volt a mindene.
A gyászmise végén kisebb botrány alakult ki, mikor egy rajongó meghatottan, könnyek között fel akart szólalni és ő maga is beszédett szeretett volna mondani kedvenc elhunyt énekese számára, mivel az ő dalain nőtt fel, de azt a szervezők nem engedték neki, mivel nem volt a meghívottak listáján, és így sajnos nem mondhatta el beszédét, amivel készült Kóbór János számára. - írta a Blikk. Alább megtekinthetik a temetésen készült, megható képeket:
Forrás: Blikk.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal