ITT a döbbenetes bejelentés! EKKOR jön a behívó!! Több tízezer ember kaphat behívóparancsot! Készülj, mert Te isköztük lehetsz! További információk ITT:


Tényleg pokoli járvány várható? Erre készülnek most Müller Cecíliáék: Összeírják az összes hadrafogható orvost és ápolót, még azokat is, akik nem állami intézményben dolgoznak. Müller Cecília országos tiszti főorvos a magánkórházaknak és szolgáltatóknak is levelet küldött, arra kérve őket, írják össze azokat az orvosokat és ápolókat, akik szükség esetén kirendelhetők a koronavírusos betegek kezelésére kijelölt intézményekbe.
Értesült a 24.hu. A járványügyi hatóság arra kíváncsi, hány egészségügyi dolgozó vethető be koronavírusos betegek kezelésére, akiket aztán kirendelhetnek a kijelölt kórházakba. A szakemberek ugyanis a fertőzéses adatokból arra számítanak, hogy emelkedik majd a kórházi ellátást igénylő betegek száma.
„A Covid-19 betegek ellátásának biztosítása érdekében a fertőzött betegek ellátására kijelölt egészségügyi szolgáltatók Covid-19 ellátási kapacitásait bővíteni szükséges, ide értve a betegek ellátásához szükséges humánerőforrást is, amit az érintett intézmények saját hatáskőrben már nem tudnak megoldani” – olvasható a szeptember 21-i keltezésű levélben. címlapfotó :illusztráció! Forrás:24.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal