Most jelentették be! ÉLETBEVÁGÓ!!! A Delta variáns újabb tüneteit fedezték fel! Ha az ALÁBBI tüneteket tapasztalod, már lappang benned a delta variáns! Már EZEK a tünetek is jelenthetnek Delta variáns fertőzést!! Ha EZEKET tapasztalja, AZONNAL tegye a következőt:


A delta variáns egyik első tünete nem a köhögés, de még csak nem is a szaglásvesztés! Azt már nem sokkal a delta variáns megjelenése után tudni lehetett, hogy nemcsak gyorsabban terjed, és többeket fertőz, mint az eredeti, vuhani variáns, hanem a tünetei is eltérőek lehetnek. Ezek pedig a következők:
kötőhártya-gyulladás (pink eyes): ez a szem kipirosodását, duzzanatát, váladékozását jelenti:
emésztőrendszeri panaszok: hányinger, hányás, hasmenés, hallással kapcsolatos panaszok: fülzúgás, fülcsengés, szédülés. Feketegomba-fertőzés:
Zacher Gábor elmondta a Portfóliónak.adott interjúban, hogy itthon egyre többen tapasztalják a koronavírus első jeleként a kötőhártyagyulladást, ami eddig nem volt jellemző itthon. A Hatvani Kórház orvosa szerint továbbra is az oltás a leghatékonyabb módszer a koronavírus ellen, és az orvosok olyan esetről még nem hallottak, hogy bárki kórházba került volna 3 vakcina után.
Hozzátette, hogy nem adnak 100 százalékos védelmet, de a súlyos Covidot megelőzhetjük és a kórházba kerülés esélyét is a jelentősen csökkentik. Zacher Gábor legalább a tömegközlekedésben, az üzletekben, az irodákban és más nyilvános zárt terekben visszahozná a kötelező maszkviselést, hogy lassuljon a járvány terjedési sebessége. Forrás: EgészségKalauz

AKTUÁLIS:

Főoldal