ILYEN még nem volt! Orbán Viktor egész Magyarország felnőtt lakosságának karácsonyi ajándékot küldött, NEM IS AKÁRMILYET!! (Videó!) ÍGY kaphatod meg:


Orbán Viktor: "A legnagyobb ajándék, amit egymásnak adhatunk, ha beoltatjuk magunkat!" A következő másfél hónapban minden településen lesz oltási akciónap - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken. A kormányfő azt várja ettől, hogy "a harmadik oltást felvevők száma rakétasebességgel lő majd ki".
A miniszterelnök elmondta, hogy az elmúlt szűk két hétben, csütörtök estig egymillió oltást adtak be az oltási kampány során, ebből 800 ezer volt a megerősítő, harmadik oltás, míg 115 ezer első oltás történt, vagyis ennyien döntöttek úgy, hogy eddig "valamilyen rejtélyes okból nem oltatták be magukat, most mégis felveszik".
Értékelése szerint az elmúlt két hétben Magyarországon az emberek biztonsága az oltásoknak köszönhetően jelentős mértékben nőtt. A Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában elhangzottakat teljes hosszában, alább tekinthetik meg:

AKTUÁLIS:

Főoldal