DRÁMAI HÍR jött vasárnap estére! Mélyen gyászol az ország és a rajongók! Szörnyű ami történt a magyar sztárral és szerelmével:


Gyászolnak a rajongók! Ez történt a magyar sztárral és szerelmével Mindenkit megdöbbentett, ami Vastag Csabával és párjával történt: Az énekes ezek után hallani sem akar új, komoly kapcsolatról. Úgy látszott minden a legnagyobb rendben a szerelmespár háza táján. Vastag Csaba (38) és szerelme, Görgényi Fruzsina (31) több mint öt éve voltak együtt, még össze is költöztek.
Ám a Blikk információi szerint a sármos énekes és a színésznő közösen döntött amellett, hogy külön utakon folytatják. A hír mindenkit meglepett, ám egyikük sem szerette volna kommentálni a történteket. Ami nem is csoda, hiszen kapcsolatukat is végig féltve őrizték. Olykor Fruzsina engedett egy kis betekintést magánéletükbe.-írta mega metropol.hu. „Néhány hete hozták meg a döntést. Leültek és megbeszélték, hogy jelenleg teljesen máshogy képzelik el a jövőjüket.
Nem volt vita, nincs harmadik, egyszerűen az elmúlt hónapok történései őket is gondolkodásra késztették, ahogyan sok mindenki mást is, és rádöbbentették őket arra, hogy a kapcsolatukat ilyen formában nem folytathatják” – árulta el a pár egyik közeli ismerőse, aki szerint persze a szomorúság mind a kettejükben ott van. A lap arról is értesült Vastag Csaba egy ideig szeretne egyedül maradni, hiszen az elmúlt másfél évtizedben két egymás utáni, hosszú kapcsolatban élt. forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal