FÖLDÖNTÚLI BOLDOGSÁG!!! EZ lehet a világjárvány VÉGE??! Amit MOST közöltek, annak kivétel NÉLKÜL MINDEN MAGYAR NAGYON NAGYON FOG ÖRÜLNI!!! ERRE VÁRTUNK RÉGÓTA:


Az omikron variáns megjelenése lehet a világjárvány végének első jele! Vlagyimir Nyikiforov, a Szövetségi Orvosi és Biológiai Ügynökség vezető infektológusa egy orosz rádiónak nyilatkozott az omikron variánsról. Úgy véli, hogy a legutóbbi mutáció a vírus megszelidülésének első jele. A szakember szerint, bár ez a variáns rendkívül fertőző, mégsem okoz olyan súlyos megbetegedéseket, mint a korábbiak, pláne a delta-variáns.
Így ebből arra lehet következtetni, hogy a világjárvány lassan a végéhez közeledik: a vírus átalakul egy közönséges szezonális légúti fertőzéssé - írja az rg.ru nyomán a liner.hu. Omikron-mutáns legelső tünete: ha ezt tapasztalod magadon , azonnal csináltasson tesztet! Amire most mindenki kíváncsi, az az:
Milyen tünetekkel jár és mennyire súlyos megbetegedést okoz a koronavírus omikron-mutánsa? Íme az első tapasztalatok! Az eddigiektől némileg eltérő, szokatlan, de viszonylag enyhe tünetekkel járt az általa vizsgált betegeknél a koronavírus omikron-mutánsa okozta megbetegedés - ezt mondta a brit Telegraph című lapnak dr. Angelique Coetzee háziorvos, aki Dél-Afrikában először találkozott a szupermutáns fertőzte betegekkel. Dr. Coetzee azt mondta: szokatlan, de enyhe tüneteket mutattak a megbetegedettek.
A legtöbbjük azért jött az orvosi vizsgálatra, mert rendkívüli fáradtságra panaszkodtak - nyilatkozta az orvos az AFP francia hírügynökségnek. A betegek többsége 40 évesnél fiatalabb férfi volt, és kicsit kevesebb mint a felük be volt oltva. Ezek az eddig tapasztalt tünetei a fertőzésnek:
1,Nagyfokú kimerültség

2,Olykor kiugróan magas pulzusszám (ezt egy hatéves gyereknél dokumentálták)

3,Nem jelentkezik a szaglás és ízérzés elvesztése

4,A tünetek eléggé eltérőek és elég enyhék voltak azokhoz képest, akiket ezt megelőzően kezeltem Coviddal - hasonlította a korábbi megbetegedésekhez a mostaniakat az orvos. A doktor arra is felhívta a figyelmet:
Noha az általa vizsgált egészséges és fiatal korosztálynál tapasztalatai szerint enyhe tüneteket mutat a vírusmutáns, az kifejezetten veszélyes lehet az idős korosztályra, különösen az olyanokra, akiknek krónikus betegségük - cukorbaj, szívbetegség - van.

AKTUÁLIS:

Főoldal