EZ volt Kóbor János utolsó kívánsága..! A szívünk megszakadt, miközben olvastuk. EZT egyszerűen MINDENKINEK TUDNIA KELL:


Kóbor János, az Omega együttes népszerű énekese koronavírus-fertőzésben hunyt el. Mielőtt örökre eltávozott volna, temetésével kapcsolatos kívánságait azonban még elárulta. Nem sokan tudhatták róla, de a frontember nem viselte jól a bezártságot, illetve a levegőtlenségtől is szenvedett. Ráadásul gyermekkorában egyszer el is ájult egy zsúfolt tornateremben.
Erről mesélt egyszer a Ripost 7-nek, amikor azt is megosztotta, hogy az előbb említettek miatt semmiképp sem szeretné, ha majd egyszer föld alá temetnék el. "Egyértelmű, hogy hamvasztást szeretnék. Ha belegondolunk, ott 10 perc alatt lezajlik minden. Ezt már gyermekkoromban sem értettem, hogy miért kell a föld alá temetni az embereket, hiszen egy kémia folyamat zajlik le így is úgy is, csak vagy néhány pillanat alatt, vagy hosszú évek alatt.
Az, hogy megtalálják a csontomat 1000 év múlva, már kit érdekel…" – mondta nem régiben egy kis iróniával megspékelve Kóbor János, aki nem titkolt vágyai szerint azt szerette volna, hogy hamvait a Balatonba szórják szét,írja a blikk.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal