DRÁMAI hír érkezett! Egy nővér szólalt meg Csollány Szilveszter esélyeiről.. Jaj csak EZT ne..! Szörnyű hír! Teljesen ÚJ feljemények jöttek a lélegeztetőgépen lévő Csollány Szilveszterről!


Nagy Gergelyné Hajnalka, a tatai nővér, aki 42 nap „műtüdő” után megnyerte az életéért folytatott harcot, most Csollány Szilveszter családjának üzent. Csollány Szilveszter felépüléséért egy ország imádkozik. Olimpiai bajnokunk koronavírus-fertőzéssel került kórházba, ahol most lélegeztetőgépen küzd az életéért. A koronavírust túlélő képviselő elmondta, mi segíthet Csollány Szilveszteren:
A napokban felmerült, hogy műtüdőeljárással menthetik meg Szilveszter életét, pontosan azzal a módszerrel, amivel Nagy Gergelyné Hajnalka tatai nővért is megmentették az orvosok. Most a 105 napot intenzíven, 42 napot lélegeztetőgépen harcoló hős ápoló üzent az olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornásznak és családjának. „Elsősorban azt üzenem a családjának, hogy fogadjanak el minden segítséget, amit csak lehet. Mindenbe kapaszkodni kell, mindenben érezni kell azt, hogy ott van mellette a család és segíti az egészségügyi csoport.
Mindenki érte van és mellette áll. Sikerülni fog, sikerülnie kell! Ugyanígy álljon a család is hozzá. Nagyon kemény harc lesz, amely nagyon hosszú ideig fog tartani” − nyilatkozta a KEMMA portáljának Hajnalka, aki a saját állapotáról is beszélt. Elmondta, a mai napig nem gyógyult, sosem lesz már olyan, mint régen volt. „Azon dolgozunk folyamatosan, hogy visszatérhessek a munkába.
Egyelőre nagyon sok a szabadságom, azt töltöm. Próbálok visszatérni, de 100 százalékos dolgozó sosem leszek már” – fejtette ki a tatai Árpád-házi Szent Erzsébet Kórház mozgásszervi rehabilitációs osztályának ápolója.

AKTUÁLIS:

Főoldal