A hatalmas baki után egyből jött is a telefon az Omegától.. Az Omega menedzsere felhívta Gáspár Lacit, és EZT mondta neki.. Nem tette zsebre, amit kapott:


A hatalmas baki után jött a telefon az Omegától.Az Omega menedzsere felhívta Gáspár Lacit, és ezt mondta neki: Gáspár Laci nagyot hibázott az X-Faktorban, amikor is a műsorban megemlékeztek az Omega legendája, Kóbor János haláláról. Laci elrontotta a Gyöngyhajú lány szövegét, mire hatalmas népharag zúdult a nyakába. Ahogy Sebestyén Balázs a Rádió1 műsorában fogalmazott:
"Most keresztre feszítik Lacit. A saját oldalán is egyébként". Balázsék egyébként felhívták az énekest, aki érthető módon nincs jó lelkiállapotban, mégis vállalta az interjút. Balázs hozzátette, Gáspár Laci állítólag a műsorban bocsánatot kért, elmondta, hogy nagyon izgult, és ő sem érti igazából, mi történt. Gáspár Laci azt is elárulta, beszélt az Omega menedzserével, Trunkos Andrással is:
"Az Omega menedzsere is felhívott, és mondta, hogy Laci, mi ezen nevettünk, és köszönik, megható volt. Olyan aranyos volt, tényleg, jó fejek voltak. Üzenték, hogy semmi gond.Index

AKTUÁLIS:

Főoldal