ALIG pár perce jött! Sokkoló ÚJ fejlemények! Kifakadt a népszerű orvos: Az intenzíven lélegeztetőgépen fekvő Csollány Szilveszter tévedett, CSÚNYÁN átverték!! Mégpedig nem más, mint.. CSAK erős idegzetűeknek:


A válságos állapotban lévő Csollány Szilveszter tévedett, átverték az álhírekkel – írta a Facebookon Novák Hunor. A népszerű gyerekorvos nem szeretné, hogy Csollány Szilveszter is az Omega frontemberének sorsára jusson, “nem kell újabb tragikus példa, már így is sok.” Újabb posztot rakott ki a koronavírus miatt válságos állapotban lévő Csollány Szilveszterről Novák Hunor.
A népszerű gyerekorvos azt írta, az olimpiai bajnok tornász a Facebookon oltásellenes álhíreket osztott meg, ami szerinte “életveszélyes”. 1-1 poszt vagy megosztás életeket menthet, vagy épp vehet el – attól függ… – írta Novák, aki szerint sok híresség vállaltan nem hitt az oltásokban, Pataky Attila végül túlélte, Kóbor Jánost viszont legyőzte a betegség. Hányszor kell még megismétlődjön?
Hány ember kell a saját bőrén megtapasztalja, hogy a COVID nem kamu? Hány család kell még gyászba boruljon, hány gyerek kell árván maradjon? – tette fel a kérdést a gyerekorvos, aki nem szeretné, hogy Csollány Szilveszter is az Omega frontemberének sorsára jusson, “nem kell újabb tragikus példa, már így is sok.” Szilveszter, átvertek! Szilveszter, tévedtél – de ez nem érdekel, csak gyógyulj meg mihamarabb!

AKTUÁLIS:

Főoldal