DRÁMAI HÍR jött péntek délutánra! Milyen csapás jöhet még?! KÓRHÁZBA szálították Bangó Margitot. Nagy a baj! EZÉRT került kórházba: - IMÁDKOZZUNK ÉRTE!


Az énekesnő betegsége beárnyékolja az ünnepi készülődést. Bangó Margit legutóbbi, tizenharmadik operációja előtt az otthonában fogadta a Sorry! magazin munkatársait. A művésznő lánya, Marika, dédunokái, a kis Tina, Jánoska és Elizabeth, valamint Tina vőlegénye, Norbi körében mesélt a család fontosságáról, az egészségi állapotáról. – Szerencsére pár napja már túl vagyok a nagyobb operáción, ez már csak egy kisebb műtét lesz, de megint kórházba kell vonulnom.
Ha miden jó megy, másnap már itthon is lehetek. Nem mondom, hogy nincs bennem félelem vagy nyugtalanság, de bízom a jóisten kegyelmében és az orvosaimban. (…) Az én életemben rengeteg lelki és fizikai mélypont volt, de eddig mindegyikből sikerült felállnom a hit erejével, ami hegyeket is képes megmozgatni. Most sem tudok mást tenni, csak imádkozni és bízni abban, hogy a sors ismét kegyes lesz hozzám, és hamar túl leszek ezen is. Ez lesz a tizenharmadik műtétem, de voltak már ennél súlyosabb problémáim – magyarázza az énekesőn, akiért a családja is nagyon aggódik.
– Anyu nagyon erős nő, és ennél sokkal súlyosabb betegségekből is felállt. Most sem lehet másképp. Persze féltjük őt, de bízunk a jóistenben. – szólt közben Marika. – A műtét után néhány napot pihennie kell, aztán a sok aggodalom után végre elkezdhetjük az ünnepekre való örömteli készülődést. A Bangó családnál az év legfontosabb eseménye a karácsony.
A kis Tina már hetekkel korábban elkezdi díszíteni a házat, ami ilyenkor valóságos fényárban úszik, a kandalló előtt pedig mikulások és angyalok sorakoznak. A konyhában pedig mindeközben folyamatosan készülnek a finomabbnál is finomabb ételek. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal