Elárulták a magyar sztárok, hogy hány nővel volt eddig “dolguk” és többen azt is, hogy KIVEL! ATYEÉG! EZ MINDENKIT MEGLEPETT! NAGYON DURVA! EZT OLVASD EL:


Néhány magyar sztár beavatta a nyilvánosságot az intim titkaiba, és elárulta, hogy hány nővel bújt ágyba: Hajdú Péter például nyíltan rákérdezett a számra a saját tévéműsorában Gundel Takács Gábornál, és ő maga is elmondta, hogy nagyjából száz viszonya volt az életében. Berki Krisztán ágyában több ismert nő is megfodult, és van, aki ezres nagyágrendről beszélt. Puskás Péter 500-as száma is nehezen hihető. Hajdú Péter: Hajdú Péter a saját tévéműsorában a napokban elárulta, hogy több mint száz nővel volt viszonya. “Hosszú távú nem volt olyan sok, az olyan tíz” – fűzte hozzá a vallomáshoz.
A műsorvezető felesége Sarka Kata volt, majd a válás után nyitott volt az egyéjszakás kalandokra, de már újra komoly kapcsolata van, menyasszonyával az első közös gyereküket várják. Gundel Takács Gábor: A műsorvezető Hajdú Péter vendége volt az Összezárva című műsorban, és ugyanabban a részben vallott ő is az exei számáról, ahol Hajdú. A műsorból kiderült, hogy Gundel Takács Gábor felesége előtt 4-5 másik nővel volt együtt. Klapka György: Kevesen tudják, de Klapka György nemcsak az üzletet tekintve falta nagykanállal az életet, hanem a nők terén is telhetetlen volt.
Az üzletember maga vallott erről Kiss Pál A Klapka címû, 1993-ban megjelent könyvében. Ötször nősült, de állította, összesen több mint ezer nő fordult meg az ágyában, agglegényként pedig három-négy nővel élt együtt rendszeresen. Öt felesége volt, de ő csak hármat tartott számon: Koltai Marit, Mary Zsuzsit és utolsó feleségét, Kiss Máriát. Második feleségével, Koltai Marival állítólag igazi vad, hippi életmódot folytattak.
Berki Krisztián: Berki Krisztiánnak most született meg a második kislánya, Mazsival pedig házasok, és régóta készültek a családalapításra. Berki korábban sorra cserélgette a barátnőket, 2015-ben azt mesélte, hogy több mint 100 nőt vitt az ágyába, köztük 25 ismert nőt. Nem mindenki vállalta fel a kapcsolatot a nyilvánosság előtt, de Cserpes Laura, Szabó Zsófi, és Oszter Alexandra is megfordult mellette. Puskás Peti:
A zenész nyáron vette feleségül a barátnőjét, de a komoly kapcsolat előtt bizony kihasználta, hogy szívesen ismerkedtek vele a nők a koncerteken. Saját bevallása szerint 400-500 nővel biztosan – a magas szám hallatán párja, Dallos Bogi el is sírta magát. forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal