HATALMAS a boldogság! Sokakat megdöbbentett: Titokban nősült a hatvan éves Zacher Gábor! Nem fogja elhinni, hogy KIT VETT EL feleségül: (Fotók!)


Hatvanéves lett az ország dokija, akinek az idei év sok munkát és mellette sok boldogságot is hozott. Lapunk információi szerint a főorvos egy ideje már újra boldog férjként éli az életét. Új mérföldkőhöz érkezett az „ország dokijának” élete, a toxikológus főorvos október nyolcadikán töltötte be a hatvanadik életévét. A Zacher-féle hat iksz azonban össze sem hasonlítható a legtöbb hatvanas életkorával:
A DOKTOR MÉG MOST IS KÉPES LÁBON KIHORDANI EGY ELHÚZÓDÓ ÜGYELETET, aztán egy gyors zuhanyt követően útnak indulni, hogy az ország számos pontján prevenciós előadást tartson a függőségekről, drogokról, és közben rendszeresen fut. Zacher Gábor jelenleg a hatvani kórház sürgősségi osztályán dolgozik, emellett két éve mentőzik is, és tudatosan nem szeretne többet vezető lenni. A köztiszteletnek örvendő orvos mindig is őszinte ember volt, ami a szívén, az a száján – talán ezért is szeretik olyan sokan –, a magánéletéről azonban ritkán beszél. A kevés kivétel egyike volt a válásának híre, 2015-ben, amikor elmondta, hogy 23 évnyi házasság után, szerelmes lett egy másik nőbe. Nem volt megtervezve, hogy az élete így alakul: – Egy konferencián odajött hozzám, és megkért, tartsak előadást egy céges rendezvényen.
MEGKOCOGTATTA A VÁLLAM, MEGFORDULTAM, ÉS LEESETT AZ ÁLLAM TŐLE. Teljesen megbabonázott. Nem gondoltam volna, hogy ötvennégy évesen újra szerelmes tudok lenni, de sikerült – nyilatkozta anno a csinos, okos, negyvenes Mónikáról. A főorvos és gyógyszerész kedvese azóta is irigylésre méltó szerelemben élnek, a kapcsolatuk pedig nemrégiben szintet lépett, a nyilvánosság teljes kizárásával összeházasodtak. Ez azért is meglepő, mert 2017-ben még azt nyilatkozták a lapoknak, hogy nincs szükségük hivatalos papírokra ahhoz, hogy szeressék egymást. – Mindketten voltunk már házasok, és ez pont elég is volt – nyilatkozta ezt Zacher Gábor kedvese, Móni a Volt Fesztiválon, ahol turbékolva kapták őket lencsevégre a fotósok.
– Nem verték nagydobra az esküvőt, miért is tették volna? Már tavaly óta férj és feleség, jó látni a boldogságukat. Mindkettőjüknek az előző házasságukból van gyermekük. De egy kiskutyával is bővült a családjuk – mondta a Borsnak Zacher közeli ismerőse. A toxikológust születésnapján a Bors is felköszöntötte, amit udvariasan fogadott, de amikor azt szerettük volna megtudni, hogy hogyan sikerült a meglepetésparti, elfoglaltságaira hivatkozva nem nyilatkozott. – A privát életüket nem szívesen mutatják meg. Miután összejöttek Mónikával, jó másfél év telt el, mire először elmentek nyilvános helyre, persze, tudták, hogy Gábor arcát mindenki ismeri, vagyis, HA MEGJELENNEK VALAHOL, AKKOR AZONNAL RÁJUK SZEGEZŐDIK MINDEN SZEMPÁR.
De túl kellett ezen is esniük, és egész jól vették az akadályt. Ma már férj és feleségként mozognak a világban – mesélte az ismerős. Lapunk információi szerint a párnak tavaly október óta közös cége is van. Úgy tudjuk, Mónika és Gábor jelenleg a közös otthonuk szépítésén munkálkodik, de elég lassan haladnak, hiszen mindketten a hivatásuk szerelmesei, így nagyon kevés szabadidővel rendelkeznek.

AKTUÁLIS:

Főoldal