Halálra verte 3 éves kisfiát egy Kunszentmártoni nő MA délelőtt.. A kiérkező mentősegység sokkot kapott, amikor KIDERÜLT MIÉRT tette! FIGYELJÉK! EZ szörnyű: - Mit érdemel az ilyen "ember"?!


Belehalt sérüléseibe egy 3 éves kisgyermek, akit édesanyja kunszentmártoni otthonukban bántalmazott 2021. November 18.-án - írja a police.hu. Mutatjuk a szomorú részleteket: A Blikk információi szerint egy kisfiú az áldozat, a család nemrég költözött a településre, előtte külföldön dolgoztak.
A Blikk úgy tudja, a haldokló kisgyermekkel egy közeli kocsmába rohantak be, a mentők is oda érkeztek, de a gyermek életét már nem sikerült megmenteni. A rendőrség közleménye szerint egyébként egy 32 éves nő Kunszentmártoni otthonukban péntek dél körül olyan súlyosan bántalmazta 3 éves kisfiát, hogy a gyerek életét vesztette. Az előzetes orvosi vizsgálatok alapján a a nő alkoholos befolyásoltság alatt lehetett, amikor elkövette gyalázatos tettét.
A rendőrök az anyát, T. Júliát a helyszínen elfogták. A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit. Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást a nő ellen. Forrás: Blikk.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal