Országos BOTRÁNY! Áll a bál! Lebukott Majka, piált az egész élő show alatt! Részegen pontozta a versenyzőket? FIGYELJÉK a műsor vége felét a hangját és hogy miket csinált: (Videó!)


Igazán elemében volt Majka a Sztárban Sztár leszek! vasárnap esti adásában. Mint a Bors írja, a rapper a műsor közepén tett arra utalást, nem csak vizet ivott az adás előtt, sőt a reklám ideje alatt nem csinált a jelenlévők előtt abból sem titkot, hogy az előtte lévő víz helyett egy „csinos” pohár került minden alkalommal az asztalára, amit előszeretettel fogyasztott.
A reklám befejeztével a pohár mindig az asztal alá került, ha pedig kifogyott, máris előkerült egy stábtag, aki azonnal pótolta Majka dugi italát – számolt be a bulvárlap. Poharazgatott Majka a Sztárban Sztár leszek! reklámblokkjai alatt (Fotó: Sajtószoba) Sőt a rapper-műsorvezető nem is titkolta, hogy iszogat, saját maga vallotta be a show-ban: „Elkezdtem piázni és nagyon jó ez a műsor!” – jelentette ki, miközben értékelte Urbán Edina produkcióját. (az „elszólás” a videóban 02:32-02:34 között) A videó alább tekinthető meg:

Forrás: nlc.hu