Most érkezett! Borzalmas TRAGÉDIA! Összeroppant a TV2!! Most jött Szebeni Istvánról a lesújtó hír! Nem hiszük el, hogy ez megtörtént..


Gyászol Szebeni István: nagyon megviselte az újabb szörnyű tragédia! Borzalmas tragédia!Szebeni István teljesen összeroppant: Nem hiszem el, hogy ez megtörténhet! Hogy lehet megölni egy gyereket?!? Videót akartam készíteni, de kèptelen vagyok rá. Nem hiszem el, hogy ez megtörténhet.Nem ölhetsz meg egy gyereket! Nem teheted!! Nincs rá mentség!! Nem bánthatsz egy gyereket!
Azért tettem ki ezt a posztot, mert elég volt! Nap mint nap ezzel szembesülök a munkám által is, hogy nem tudjuk megvédeni a gyermekeket. Az iskolákban, a szülői bántalmazástól, legyen az lelki vagy fizikális! A mi felelősségünk, hogy vigyázzunk rájuk, hát milyen emberek vagyunk??? Gyűlöljük egymást, pedig a gyerekeknek békében és szeretetben kellene felnőniük!
Ébredjünk már fel, könyörgöm, tegyünk már valamit! Szebeni István ismerte a Dunakeszin megölt kisfiút, teljesen kiborult: "Hogy lehet megölni egy gyereket?!?" A műsorvezető fia korábban egy óvodába járt azzal a hétéves kisfiúval, akit hétvégén lőtt le az apja egy vadászpuskával, és aki volt párját és anyósát is megölte, végül pedig magával is végzett. A tragédia hátteréről mi is beszámoltunk. Mint megírtuk, féltékenység áll a mészárlás mögött. Ismerősei is gyáva féregnek tartják az a férfit, aki agyonlőtte hétéves kisfiát, volt feleségét és az asszony édesanyját vasárnap este a nyílt utcán Dunakeszin.
B. Zoltán Péter azt követően kezdett vérengzésbe, hogy egykori párja felelősségre vonta: miért nem a megbeszélt időben vitte vissza a láthatásról közös kisfiukat. Az elhunyt édesanya új párja lapunknak azt nyilatkozta, hogy a legtöbb lövést a 7 éves kisfiú kapta. A férfi ezután magával is végzett.

AKTUÁLIS:

Főoldal