Lesújtó hír érkezett Esztergályos Cecíliáról! Teljesen összetörtek a rajongók!! Pedig annyira reménykedtünk.. Szörnyű hír érkezett! Sajnos megtörtént az elképzelhetetlen:

A színésznő kálváriája közel három hónapja tart már, többször is megműtötték, és bár most úgy tűnt, rálépett a gyógyulás útjára, mégsem ez történt. Hiába a rengeteg kezelés, a több műtét, a család és a rajongók szeretete, sajnos nem javul Esztergályos Cecília állapota.
A Kossuth-díjas színésznőről júliusban érkezett a hír, miszerint egy kisebb baleset után műteni kellett a csípőjét. Kicserélték a csípőprotézisét, és szépen gyógyult, ám nem sokkal később érkezett a hír, hogy újra kórházba került és műteni kell. Most újabb rossz hírről számolt be a Facebook-oldalán: ismét kórházba került.
„Drága világ! Én még nem tudok játszani! Kórház!” – fogalmazott a színésznő. Az már korábban kiderült, hogy Esztergályos Cecília idén már nem állhat színpadra, most egy emberként szorítanak a rajongói, hogy mihamarabb jobban legyen. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal