Indul a szülés! Berki Mazsinak már elkezdődtek a fájásai! ÉLŐBEN közvetíti Mazsi szülését Berki Krisztián! ITT tudod megnézni: - VIDEÓ

Indul a szülés! Berki Mazsinak már elkezdődtek a fájásai A mindenórás Berki Mazsi még nagyon aktív életet él, tegnap este kutyát sétáltatott, ma délben pedig a természetből jelentkezett be. Insta-sztoriban a terhessége utolsó napjairól mesélt a rajongóinak, egy remek hírrel készült. "Már vannak néha jósló fájások" – árulta el a boldog kismama.
Ezt azt jelenti, hogy rövidesen beindulhat a szülés. Élőben közvetíti Mazsi szülését Berki Krisztián „A testkamera nem zavaró senki számára.” Mindenórás a gyönyörű kismama, Berki Mazsi, aki bevállalt a egy ízléses fotózást, ahová párja is elkísérte. De nem csak itt lesz mellette, hanem a szülésnél is. Mazsi kádban szeretne szülni, természetes úton, de mivel nem szereti az előre eltervezett dolgokat, a picire bízza, hogyan érkezik.
– A mostohaanyukám szülésznő, és olyan csodálattal beszélt a természetes szülésről, hogy szeretném megpróbálni. Közben a baba befordult, így minden esély megvan rá. Most már bármelyik pillanatban elfolyhat a magzatvíz, így soha nem tapasztalt izgalommal telnek a napjaim! – mesélte lelkesen a !-nak Mazsi, aki azt is hozzátette, szeretne szoptatni, ameddig lehet, és bár érzi, hogy térdtől lefelé jócskán vizesedik, nem az lesz az első, hogy visszamenjen edzeni.
A videóközvetítést ITT lehet megnézni:

AKTUÁLIS:

Főoldal